≫ 

Jaramaz promašio šut za Bajernovu pobedu protiv Barselone

Nije lopta htela u koš...

  • 1
Ognjen Jaramaz Printskrin: Twitter/@euroleague_time

Iako su u Barselonu otputovali bez prvog trenera Andree Trinkijerija, te na papiru bili autsajderi, košarkaši Bajerna umalo nisu napravili iznenađenje i pobedili "katalonski klub" u 23. kolu Evrolige!

Imali su Bavarci šut za pobedu preko srpskog reprezentativca Ognjena Jaramaza koji je dugo držao loptu u svojim rukama, te na kraju ipak promašio.

Barsa je 21 sekundu pre kraja meča povela posle poena Korija Higinsa sa linije penala (72:70), što je, ispostaviće se, bio i konačan rezultat nakon što je Jaramaz bio neprecizan.

Jaramaz je meč završio sa 12 poena, više od njega u redovima Bajerna imao je Nik Vajler Beb (15), dok je na drugoj strani Nikola Mirotić imao 12, a Šanli i Veseli po 10.

Trijumf je ostvario i Makabi koji je sa 94:93 slavio u Valensiji i prekinuo sjajan niz španskog tima. Boldvin je imao 19 poena, a Kolson 17 i 12 skokova u redovima izraelskog tima. I Dibartolomeo je takođe dodao 17, dok je Harper sa 20 bio najefikasniji u redovima Valensije.

Makabi je sada na 8. mestu sa skorom 12-11 i u narednom kolu dočekuju Crvenu zvezdu koja je poražena od Armanija u Italiji.

Video: Zbog ovoga mu je doživotno zabranjen ulazak na mečeve Partizana: Trenutak kad navijač pljuje sudiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA