≫ 

"Kako ne igra?" Ivanović ostao u čudu posle jednog pitanja na konferenciji

Pohvalio je strateg crveno-belih Bentila i navijače

  • 20
Duško Ivanović, KK Crvena zvezda, Kk Partizan Printskrin: Youtube / KK Crvena zvezda Meridianbet

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović održao je konferenciju za medije odmah posle utakmice koju su crveno-beli izgubili u četvrtak veče u Milanu!

Zvezda platila ceh lošoj igri u drugoj deonici i na kraju je poražena od Armanija u 23. kolu Evrolige rezultatom 74:68, a Ivanović je rekao:

- Čestitam Olimpiji, igrali su bolje. Mislim da je naša treća deonica bila dobra. Na kraju smo imali šansu da dobijemo utakmicu, ali izgubili smo još jednom. Nismo igrali dobro dobro u prvom poluvremenu, ali mislim da smo u trećoj četvrtini zaigrali bolje u odbrani, imali smo bolje ideje - poručio je Zvezdin trener, te se osvrnuo na pad forme:

- Šta da radimo? Problem je što nemamo mnogo vremena da treniramo, već kroz utakmice moramo da poboljšamo formu. Moramo da imamo stprljena, ima još mnogo utakmice.

Dobio je Ivanović i jedno nezgodno pitanje vezano za Nemanju Nedovića, odnosno zašto ne igra. Verovatno u smislu da ne pruža dobre partije.

- Kako ne igra? - zapitao se Ivanović koji je ostao malo začuđen, te nastavio:

- Oni koji su bili na terenu, oni su bili spremni da dobiju ili izgube utakmicu!

Pohvalio je Zvezdin stručnjak i Bentila i navijače.

- Bentil je igrao veoma dobro i u odbrani i u napadu. Na treningu dobro radi i iz tog razloga je igrao dobro. A šta da kažem za ovu fantastičn publiku... Nije bitno gde igramo, svaki put imamo dobru podršku. Mislim da igrači bolje igraju kada imaju podršku.

Video: Duško Ivanović pred derbi: Želim da moji igrači uživaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA