≫ 

Ovo je dokaz koliko se ovaj čovek kida za Partizan: Ledej sa gazom u nosu veličao "najmlađi tim u Evroligi"

Amerikanac je ponovo bio jedan od najboljih, sa 11 poena i 10 skokova ovog puta

  • 9
zek ledej Foto: twitter/euroleague

Sa Partizanom nema šale. Crno-beli su uhvatili zalet i - melju!

Snagu, kvalitet i timski duh Obradovićevog tima na svojoj koži osetio je i Žalgiris koji je do nogu potučen u krcatoj Areni koja je sa protokom meča bila sve tiša i tiša...

Recept pobede, prema rečima jednog od najboljih igrača Partizana Zeka Ledeja, bila je početna snažna reakcija na ono što su znali da ih čeka u Kaunasu u sinergiji igrača i navijača Žalgirisa.

- Glavna stvar je da smo bili agresivni. Rekao sam momcima koliko je ovo posebno mesto za igru i kakva je atmosfera, i izašli smo na teren da budemo agresivni. Uspeli smo da steknemo solidno vođstvo u početku i to nam je pomoglo u kasnijem toku - rekao je nekadašnji košarkaš Žalgirisa.

Litvanski tim je imao veliki nalet u trećoj četvrtini, nije to bio prijatan perido po goste, ali je Partizan opet našao način da obuzda domaće igrače. Gaza u nosu Ledeja najbolje govori o borbi večeras i o tome koliko se dao za ekipu, kao i uvek što čini.

- Da, u trećoj su iskoristili vetar u leđa od publike, imali su seriju, ali smo sve vreme uspeli da ostanemo fokusirani, da slušamo trenera i da u četvrtoj četvrtini usmerimo meč ka pobedi.

Partizanova serija je sada velika, top 8 faza je realnost, a Ledej taj veliki uzlet ekipe vidi kao posledicu napornog rada, treninga i zajedništva čitave sezone.

- Rastemo kako vreme ide, imamo najmlađi tim u Evoroligi, najneiskusniji u Evorligi i znalo se da će trebati vremena da to sve bude kako treba. Ali sada rastemo i pokušavamo da budemo sve bolji. Učimo jedni od drugih, slušamo jedni druge i shvatamo da je sve ovo posledica timskog rada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    3. februar 2023 | 22:58

    Ovog coveka posebno gotivim gine za svaku loptu

  • Bgd

    3. februar 2023 | 23:00

    Bravo doktore,svaka cast momci 👏

  • Dr.

    4. februar 2023 | 03:29

    Mašina se pokrenula ! Ali tek će da pokažu šta mogu ! U ova teška vremena, baš prija uz Đokovića, Jokića I Partizan ! Idemoooo !💪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA