Panatinaikos se žalio na suđenje: "Nastavićemo ovo da radimo"

Grčki klub ima ozbiljne zamerke na suđenje, i trojku koju su činili Matej Boltauzer, Tomislav Hordov i Tomaš Travicki.

  • 5
dejan radonjić Foto: MN Press

Košarkaši Panatinaikosa poraženi s na gostujućem terenu od ekipe Baskonije rezultatom 95:90, u okviru 23. kola Evrolige.

Zeleni su tako pretrpeli i 15. poraz u sezni, i ekipa koju sa klupe predvodi Dejan Radonjić nalazi se u sve većoj krizi. Ipak, što se tiče poraza u Vitoriji, grčki klub ima ozbiljne zamerke na suđenje, i trojku koju su činili Matej Boltauzer, Tomislav Hordov i Tomaš Travicki.

Naime, zbog toga su zeleni uputili zvaničan protest Evroligi, a kako se navodi, posebno su skrenuli pažnju na jednu situaciju iz poslednje deonice, kada je poništena trojka Dvejna Bejkona, a nakon toga, igra se nastavila bez neke "specifične odluke".

Ipak, to nije jedina sporna situacija, već su iz Panatinaikosa revoltirani celokupnim suđenjem u Španiji. Podsetimo, trener tima iz Atine, Dejan Radonjić, istakao je da je Baskonija zasluženo pobedila.

- Prvi period je bio dobar za nas, ali smo u drugoj četvrtini napravili previše grešaka i izgubili kontrolu nad igrom. Posle 20 minuta, imali su veliko vođstvo. U drugom poluvremenu smo doneli energiju na parket, ali to nije bilo dovoljno. Na kraju je Baskonija pravedno pobedila - rekao je Radonjić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA