≫ 

Neverovatna ludost NBA fanatika: Platio 92.000 dolara da gleda Lebronov ulazak u NBA istoriju

Postoji velika mogućnost da ovaj neimenovani navijač ne svedoči istoirjskom trtenutku jer uopšte nije izvesno da će Džejms ubaciti dovoljan broj poena da pretekne Karima Abdula Džabara

  • 0
Lebron Džejms, Lejkersi, Klipersi Foto: Tanjug/AP

Veliki spektakl se sprema za sredu u Los Aneđelesu kada će, izvsno, jedan od najvećih košarkaša svih vremena Lebron Džejms postati najbolji strelac u istoriji NBA svih vremena. Lideru Lejkersa je za taj rekord preostalo da ubaci još 63 poena i tako pretekne legendu kluba iz Los Anđelesa Karima Abdula Džabara.

Lebron i Lejkersi imaju da odigraju i meč sa Pelikansima pre utakmice sa Oklahomom za koju, razume se, vlada neverovatno interesovanje o čemu svedoči podatak da je jedan navijač platio 92.000 dolara da svedoči istoriji.

Očekuje se da će Lebron baš na meču sa Tanderima i ući u istoriju i preteći Džabara po broju postignutih poena s obzirom na to da igra fenomenalnu sezonu i u proseku postiže 30.1 poena po meču. Dakle, ako nastavi u istom ritmu i naredne dve utakmice vrlo je moguće da će Džabarov rekord pasti baš kad se i očekuje, u nedelju u Los Anđelesu, a znamo već ko će biti najveći tragičar ako se to ne desi na toj utakmici.

Čovek koji je platio 92.000 dolara da gleda obaranje rekorda NBA iz prvog reda svakako više od svih očekuje da se to desi.

Ukoliko Džejms ispuni očekivanja svih, a najviše osobe koja je dala toliki novac za kartu, Kralj će prekinuti 39-godišnju dominaciju Džabara na vrhu liste najboljih strelaca NBA svih vremena.

Zanimljivo je da će Lejkersi posle Oklahome igrati kod kuće sa Milvoki Baksima, klubom u kojem je Džabar takođe ostavio dubok trag, pa nije isključeno, kako mnogi misle, i da Lebron "odloži" obaranje rekorda baš za taj meč koji će em biti prenošen u prajm tajmu, em će ostati zabeleženo da je rekord pao baš na meču između dva bivša Džabarova kluba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA