"Zvezda je favorit protiv svih ekipa, nama je cilj da igramo dobro": Jovanović spreman za povratak u Pionir

On je već trenirao Zvezdu, zna s čim ekipa raspolaže, što može biti prednost Igokee

  • 4
Vladimir Jovanović, KK Crvena zvezda Foto: MN Press

Košarkaši Crvene zvezde iza sebe nemaju najbolji period sezone. Vezali su čak četiri poraza u Evroligi, dok u ABA ligi igraju poprilično dobro. Oni će novu priliku za pobedu u ovom takmičenju imati protiv Igokee (16.30, 5. februar).

Ovo će ujedno biti prilika i za novog trenera Igokee, Vladimira Jovanovića, da se vrati u Pionir, gde je na početku sezone vodio Crvenu zvezdu, a gde je dobio otkaz posle poprilično loših rezultata u Evropi.

Na njegovo mesto je došao Duško Ivanović, dok je on nasledio Dragana Bajića, ali je povezao dva poraza na samom startu svog novog posla.

- Očekuje nas gostovanje Crvenoj zvezdi u Beogradu. Naravno da znamo o kakvom timu se radi. U pitanju je evroligaška ekipa sa najvećim ambicijama u svim takmičenjima. Uloga apsolutnog favorita pripada Zvezdi. Naš zadatak i cilj koji smo postavili je da odigramo dobru utakmicu, da pokušamo da ispravimo stvari koje nisu dobre - rekao je Jovanović, koji je potom i nastavio.

- Zvezda je zaista fenomenalan tim. Dva vezana poraza u Evroligi nisu prijatna, ali to ništa ne menja. Zvezda će nastaviti da se bori za trofeje u svim takmičenjima, u pitanju je ekipa koja je favorit ne samo protiv nas, nego i protiv svih ostalih ekipa u ABA ligi.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Poy

    4. februar 2023 | 17:30

    Preslušah one glasovne poruke koje je navodno Bentil slao‚ pa onda nije slao... Pa onda dal je njegov glas uopšte... Bgm poprilično su isti glasovi sa poruka i njegov glas sa videa u kom demantuje sve. Biće da tu ima nečega ipak. 🤔🤔🤔

  • SVE JE REZIRANO

    4. februar 2023 | 17:07

    I da nije, ti ne SMES da ,,Mezimicu" pobedis. Ko FMP I PETIKRAKA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA