Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Crvena zvezda - Igokea u ABA ligi

Ovo će biti i prilika za Vladimira Jovanovića da se vrati u Pionir

  • 0
Luka Vildoza, Nikola Ivanović, Duško Ivanović Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Crvene zvezde će dočekati Igokeu u svom Pioniru u okviru 18. kola ABA lige, čime će ugostiti i svog bivšeg trenera Vladimira Jovanovića, koji je otvorio sezonu na klupi ekipe s Malog Kalemegdana.

Meč između Zvezde i Igokee je na programu od 16 časova i 30 minuta, dok je direktan TV prenos omogućen putem Arena sport 1 premium kanala, a tekstualni prenos meča kako ste i do sada navikli možete pratiti putem Telegraf sporta.

Zvezda u ovaj meč ulazi posle veoma teškog duplog kola u Italiji gde su zabeležili dva poraza od ekipa Virtusa i Milana, čime su dodatno zakomplikovali svoju situaciju u borbi za TOP8 ekipa u Evropi. Međutim, za to vreme, njima u ABA ligi ide odlično gde su na drugom mestu uz meč manje od prvoplasiranog Partizana.

Igokea se ne može pohvaliti dobrim rezultatima, pošto ekipa koju predvodi Vladimir Jovanović zauzima 12. mesto sa skorom od pet pobeda i 11 poraza iz 16 utakmica, a ukoliko Mornar slavi, on će ih i zaobići na tabeli.

Standings provided by Sofascore

Video: Panteri i posle 12 godina sanjaju pobedu protiv crveno-belih: Zvezda 34. put zaredom pobedila FMP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA