Čista emocija: Gagi Nikolić ponovo dominira, imao je ludu proslavu posle pobede MZT-a nad Cedevita Olimpijom

Trener brojnih klubova iz regiona bio je vrlo srećan što je skopski klub konačno upisao novu pobedu u ABA ligi

  • 0
Dragan Gagi Nikolić Foto: Twitter / Printscreen / @igor_pavlovicc

Neverovatnu pobedu su ove večeri ostvarili košarkaši MZT-a u Skoplju protiv Cedevita Olimpije, čime su se vratili u život kada je u pitanju borba za opstanak u ABA ligi - 79:74.

To je doprinelo velikom slavlju navijača, ali ne samo njih. Trener skopskog kluba, Dragan Gagi Nikolić rešio je da podeli svoju jaku emociju sa njima.

Prišao je reklamama, okrenuo se prema publici i iz dubine grla povikao "Tooo!", prema navijačima, a onda je to učinio još jednom. Videlo se da mu je pobeda veoma značila, a kako i ne bi. MZT ima šanse da opstane, pogotovo kada se pogleda raspored do kraja sezone koji i nije toliko nezgodan.

Imao je Dragan Nikolić nekoliko "ispada" u regionalnom takmičenju i u prošlosti. Tako je dok je sedeo na klupi Borca iz Banjaluke posle meča protiv Podgorice imao šokantnu izjavu da je "Šut kao žena, služi te, a ostavi kad je najpotrebniji", a na jednom tajmautu na meču protiv Pelistera je psovao svoje igrače posle čega je morao i da se javno izvini, pošto je snimak otišao predaleko.

Posle jedne od utakmica ABA 2 lige u izjavi za TV "Arena Sport" imao je i vrlo originalan odgovor na pitanje novinara - "Tri slova - jok".

Video: Žoc prekinuo pitanje litvanskog novinara pred derbi: Ne želim da pričam ni o čemu drugom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA