≫ 

Jokić je upravo dobio velikog konkurenta na zapadu: NBA superstar stiže kod Dončića

Kakav trejd!

  • 4
Luka Dončić, Kajri Irving Foto: Profimedia/USA TODAY Sports / ddp USA

Kajri Irving je zatražio trejd iz Bruklin Netsa, pominjali su se Lejkersi kao naredna destinacija, ali je očigledno Kajri odlučio da promeni svoju putanju. On će postati novi košarkaš Dalas Maveriksa, gde će igrati sa Lukon Dončićem!

Ovu vest su preneli i najpoznatiji košarkaški novinari iz SAD-a, uključujući i Šamsa Karnija, ali i Adrijana Vojnarovskog.

Vojnarovski ističe i da ovaj trejd neće previše koštati ekipu Dalasa, koja će u suprotnom smeru poslati Dorijana Finija-Smita, Spensera Dinvidija, kao i pika prve runde 2027. godine, ali i nekolicinu drugih pikova, na koja će pravo polagati Bruklin Netsi.

Kajri je propustio i dosta veliki deo sezone, zbog toga što nije želeo da se vakciniše pa nije mogao da igra, ali je ubrzo pravilo skrajnuto, krenuo je potom da igra, ali i da dominira. On prosečno ove sezone beleži 27,1 poen u proseku, uz šta dodaje i 5,1 skok, kao i 5,3 asistencija po meču.

Sigurno je da će činiti nestvaran tandem sa Lukom Dončićem, trenutno jednim od najboljih igrača u ligi.

Video: Povredio se Luka Dončić, prve prognoze uopšte nisu dobre: Izgledalo je zastrašujuće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA