"No Jokić, no party": Denver razbijen bez Srbina u timu!

Minesota iskoristila "poklon" trenera Nagetsa

  • 0
Nikola Jokić Foto: Tanjug / AP

Bez Nikole Jokića u timu, košarkaši Denvera doživeli su težak poraz od Minesote u NBA noći između nedelje i ponedeljka - 128:98!

Nije Srbin imao nikakvih problema sa povredama, jednostavno nije igrao zbog činjenice da je trener Nagetsa Majkl Meloun odlučio da odmori svog superstara usled prenatrpanog rasporeda.

Pored njega, na terenu nisu bili ni Dažamal Mari, Kentavijus Koldvel - Poup i Eron Gordon, a u toj konstalaciji snaga Denver prosto nije imao šta da traži na parketu.

Istakao se Majkl Porter Junior, jedini koji je od nosilaca dobio priliku da igra. Zabeležio je 22 poena, dok su iza njega bili Kristijan Braun sa 19, Brus Braun sa 16 i Naji i Smit sa po 10 ubačenih poena.

Minesota je imala nekoliko raspoloženih i dvocifrenih igrača, a košgeterski bolji od ostalih bio je Entoni Edvardsa sa 20 ubačenih poena. Dva manje imao je Dianđelo Rasel koji je dodao još i 10 asistencija. Novel i Gober su "stali" na po 16.

Priliku za revanš, ali sa kompletnim sastavom, Denver će imati u noći između utorka i srede kada oni dočekuju Vukove.

Rezultati:

Šarlot - Orlando 113:119

Indijana - Klivlend 103:122

Memfis - Toronto 103:106

Njujork - Filadelfija 108:97

Minesota - Denver 128:98

Nju Orleans - Sakramento 136:104

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA