≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Preti novi skandal: Borcu zdravo sedam igrača, ABA liga odbila da odloži meč protiv Cibone, Čačani ne odustaju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zakazana je vanredna konferencija za medije od 16.00 časova

  • 3
Borac Čačak - Mornar Bar Foto: KK Borac Čačak - ABA liga - Ivica Veselinov, Duško Radišić Lejča

Veliki skandal preti da potrese ABA ligu. Košarkaški klub Borac iz Čačka ima na raspolaganju samo sedam zdravih igrača pred današnji meč sa Cibonom zbog kojeg je zatražio da on bude odložen, ali su čelnici regionalnog takmičenja to odbacili kao neosnovano!

Da sve daje dodatnu težinu govori i činjenica da je meč veoma važan za rasplet u donjem delu tabele gde se Borac i Cibona bore za opstanak i izbegavanje baraža. Klub se oglasio zvaničnim saopštenjem, a zakazao je i zvaničnu konferenciju za medije od 16.00 časova, na dva sata pred termin meča.

- Reč je o velikom skandalu. Borcu je zdravo samo sedam igrača. Ostali su bolesni, imamo validnu medicinsku dokumentaciju, zbog čega smo na vreme zatražili odlaganje utakmice. Do odlaganja nije došlo i ja se pitam ko su ti ljudi koji odlučuju da naša medicinska dokumentacija nije dobra i da potpisi srpskih zdravstvenih radnika, lekara, nisu validni. Skandal je na pomolu - kaže prvi čovek Borca, Predrag Pantović, za Mozzart Sport.

Više informacija svakako će biti poznato nakon zvanične konferencije koju organizuje klub u prostorijama.

- Povodom zdravstvene situacije sa igračima našeg kluba, klub će blagovremeno obavestiti javnost o daljim koracima, a ako ne ranije, onda od 16.00 časova kada će biti zakazana vanredna press konferencija - objavili su Čačani kratko saopštenje.

Borac je na skoru 4-13, a Cibona ima dve pobede više i stoji na 6-11 na tabeli ABA lige pred ovo kolo.

Video: Marko Marinović: Lepo kaže Kari Pešić, košarka je rad u rudniku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA