≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lebron Džejms otpisao Džordana: "Ja sam najbolji koji je ikada igrao ovu igru"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Proslavljeni košarkaš nije krio oduševljenje nakon meča

  • 18
Lebron Džejms Foto: AP/Tanjug

Istorija je ispisana. Lebron Džejms je novi rekorder po broju postignutih poena u NBA ligi, nakon što je na meču protiv Oklahome prestigao legendarnog Karima Abdula Džabara.

Proslavljeni košarkaš nije krio oduševljenje nakon meča, a na pitanje da li je upravo on najbolji svih vremena, imao je jasan stav.

- Pustiću druge da odluče ko je to, da razgovaraju o tome, to je dobra tema za ćaskanje. Lično, odabrao bih sebe pre i protiv bilo koga ko je ikada igrao ovu igru, ali svako će imati svog favorita, svako će odlučiti za sebe - istakao je Džejms, pa nastavio.

- Znam šta sam donosio i šta donosim svake večeri, šta mogu da uradim na terenu. Uvek osećam da sam najbolji koji je ikada igrao ovu igru, ali toliko je velikih igrača i samo sam srećan što sam deo tog celog putovanja - zaključio je Džejms.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NekoKo

    8. februar 2023 | 10:44

    Skroman momak.

  • Oki

    8. februar 2023 | 11:38

    Svaka cast njemu ali gledati Jordana dok je igrao to je bilo umetnost i čast.

  • duci

    8. februar 2023 | 17:51

    Sta donosis pa dvije godine bez playoffs eto sta nikad nisi cinio igrace oko sebe boljima uvjek ti ne trebala pomoc da bi osvojio prsten

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA