≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Želim da sam tamo gde me slave, a ne gde me tolerišu": Irving opleo po bivšem klubu u prvoj izjavi u Dalasu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dokorašnji plej Netsa je odradio prvi trening sa novom klubom

  • 0
kajri irving Foto: Tanjug/Ap

Jedan od najboljih igrača NBA lige Kajri Irving stigao je u Dalas posle neprijatnog razlaza sa Bruklinom. Kajri je posle niza problematičnih ispada (poslednji je bila promocija antijevrejskog sadržaja) napustio Bruklin i završio u taboru Teksašana kod Luke Dončića.

Kajri, koji je tražio da bude trejdovan, isprva je želeo Lejkerse i "riunion" sa Lebronom međutim stvari nisu išle tim tokom, u priču se uključio Dalas i Irving će u nastavku sezone biti ubojito oružje u rukama Džejsona Kida.

Već u prvom obraćanju kao igrač Dalas izneo je kritike na račun doskorašnjeg kluba.

- Samo znam da želim da budem tamo gde ću biti slavljen, a ne tamo gde će samo da me tolerišu ili da me tretiraju tako da ja osećam da me ne poštuju - rekao je Irving osvrćući se na svoj period u Netsima.

- Bilo je trenutaka tokom ovog procesa kada sam u Bruklinu osetio veliko nepoštovanje, a radio sam zaista naporno. Niko nikada nije pričao o mojim treninzima i radnoj etici nego su svi samo pričali šta radim van terena. Tako da sam samo želeo da promenim taj narativ, da napišem svoju priču i da nastavim da treniram. Sada kada sam u Dalasu, želim da se fokusiram na ono što mogu da kontrolišem - poručio je Kajri.

Za prethodne poslodavce kaže da nisu bili otvoreni i iskreni ali im želi sve najbolje.

- Ne želim da ulazim u previše detalja jer je sada situacija drugačija, sada je sve prošlo. Želim im sve najbolje. Ostavio sam ih na četvrtom mestu. Radio sam ono što je trebalo da radim, brinuo o saigračima, bio sam nesebičan u svemu, u mom vođstvu, i samo želim da radim najbolje stvari za sebe - ne želim da osuđujem nikog ko je ikada nešto loše rekao o meni. Košarka je jedna zabavna stvar i želim da to tako i ostane.

Video: Luka Dončić vozi tenk: Auto mu liči na borbeno vozilo, ima 850 konja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA