≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iznenađenje u NBA ligi: Indijana se "rešila" Bitadzea, nekadašnji igrač Mege ostao bez kluba

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pejsersi su se odlučili na radikalan potez

  • 2
Nikola Jokić Foto: MN press

Veliko iznenađenje stiže iz NBA lige, gde je gruzinski košarkaš Goga Bitadze ostao bez kluba nakon što ga je Indijana "vejvovala" posle trejda koji je uključio trojicu igrača Pejsersa, Netsa i Baksa.

Ove vesti preneo je ugledni američki novinar, Šams Čaranija, koji ističe da je sve usledilo nakon što je Indijana prigrabila Džordana Nvoru i dvojicu košarkaša iz druge runde Drafta.

Nekadašnji igrač Mege je u proseku imao 3,3 poena uz 2,3 skoka i 0,9 asistencija po utakmici, a nastupio je ukupno 21 put za Pejserse ove sezone.

Tokom NBA Drafta 2019. godine bio je odabran kao 18. pik, ali to mu nije omogućilo neke velelepne brojke kada je reč o najjačoj ligi sveta. Na 170 odigranih utakmica, Goga Bitadze je u proseku beležio 4,8 poena uz 2,8 skokova i 0,8 asistencija.

Ostaje da se vidi da li će nekada neverovatni Gruzin ponovo da se upusti na put ka Evropi ili će čekati šansu u nekom drugom NBA timu.

Video: Gruzin odleteo do krova Pionira i zakucao u NBA stilu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA