≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda je ovo čekala mesec dana!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crveno-beli konačno dočekali da ne gube posle prve deonice

  • 1
KK Crvena zvezda, KK Makabi Printskrin: Twitter/@EuroLeague

Da Vejd Boldvin nije pogodio onu trojku iz zvuk sirene na kraju prve četvrtine duela između Makabija i Crvene zvezde, bila bi to konačno sjajna deonica za crveno-bele - 18:18!

Ni ovako nije loše, s obzirom na prethodne partije u poslednjih mesec dana - na kojima je Zvezda konstantno imala negativan rezultat posle prvih 10 minuta.

Crveno-beli su prvu deonicu poslednji put dobili 12. januara, kada je u Beogradu gostovao Monako (23:15), što je ujedno bio i poslednji trijumf Zvezde u Evroligi.

KK CRVENA ZVEZDA - KK IGOKEA Foto: MN Press/Nebojša Paraušić

Žalgiris je već u narednom meču imao 20:14, onda i Partizan 20:18 kao gost u Pioniru, dok su i Virtus (30:14) i Milano (22:18) takođe mučili crveno-bele na startu utakmice.

Ujedno, igrači Zvezde su u prvoj četvrtini protiv Makabija u verovatno u potpunosti zadovoljili svog trenera Duška Ivanovića koji je pred put u Tel Aviv govorio u njenom značaju.

- Puno ekipa kad igra u Tel Avivu ima problem u prvoj četvrtini. Igraju na izuzetno agresivan način i ako nisi spreman za to, onda steknu veliku prednost. Moraćemo da znamo tamo da igramo - rekao je Ivanović.

Inače, crveno-beli su na poluvcremenu protiv Makabija vodili sa 44:34.

Video: Čarobnjak Kampaco bacao magije po Morači: Zvezda pregazila Budućnost usred Podgorice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA