Vreme čitanja: oko 1 min.

Bizaran odgovor Grobara na prozivke Delija: U Minhenu se na tribinama pojavila kamerunska zastava

Vreme čitanja: oko 1 min.

Navijači Zvezde su na društvenim mrežama često pogrdno nazivali igrače Partizana "Kamerunci" zbog prisustva velikog broja stranaca u ekipi

  • 19
Navijači Partizan, zastava Kameruna Foto: Sportklub / Printscreen

Košarkaši Partizana savladali su veoma lako i ubedljivo Bajern iz Minhena u 24. kolu Evrolige, a imali su i ogrmnu podršku Grobara u najvećem gradu Bavarske, pošto je gotovo polovina "Audi Doma" bila ispunjena pristalicama crno-belih - 61:72.

Na njihovim krilima ostvarena je 13. pobeda u sezoni u najboljem klupskom evropskom takmičenju, ali mnogima nije promakao detalj sa tribina među stotinama Grobara.

Negde pred kraj utakmice, navijači Partizana istakli su ispred sebe zastavu Kameruna. Mnogima nije bilo jasno o čemu je reč, a zapravo je sve bizaran odgovor Grobara na prozivke navijača Crvene zvezde sa društvenih mreža.

Naime, navijači Zvezde su putem društvenih mreža često pogrdno igrače Partizana nazivali "Kameruncima" zbog činjenice da su većinom stranci i tamnoputi. Grobarima, naravno, nimalo ne smeta što su većina njihovih igrača iz stranih zemalja. Svi imaju odlične sezone iza sebe i vode tim ka Top 8 fazi Evrolige. Trenutno se nalaze na šestom mestu na tabeli.

Baš zbog toga su Grobari odlučili da odgovore Delijama u Minhenu na pomalo čudan način.

Video: Suze Lebrona Džejmsa tokom predaje lopte: Kralj je konačno ušao u istoriju NBA lige

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA