≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kampaco: "Moj prvi izbor bio je Real, ovo je razlog zašto sam došao u Zvezdu"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Argentinac priznao da nije mogao da se dogovori sa "kraljevskim klubom"

  • 29
Fakundo Kampaco Foto: Marko Jovanović

Navijači Crvene zvezde, kao i sam klub, jedna čekaju 2. mart - dan kada će Fakund Kampaco konačno moći da zaigra za crveno-bele u Evroligi!

Zvezda će tada gostovati Bajernu u Minhenu, prethodno će dočekati Albu, a ta dva meča protiv nemačkih timova dočekuju na krilima važne pobede protiv Makabija u Tel Avivu.

Upravo je tokom gostovanja Zvezde u Izraelu, Kampaco dao jedan intervju za tamošnje medije, za portal "Open Field", u kom se osvrnuo na prethodni težak period u kom nije igrao.

- To što ne igram u Evroligi više me ne muči. Ja to ne kontrolišem. Trenutno, to nije u mojim rukama i svoju energiju usmeravam na trening i naporan rad. Spremam se za dan koji dolazi. Jedva čekam, jako se radujem i mislimd a smo svi spremni za taj 2. mart - rekao je Argentinac, pa otkrio da crveno-beli ipak nisu bili njegov prvi izbor po povratku iz NBA:

Fakundo Kampaco, KK Crvena zvezda Foto: MN Press

- Moj prvi prioritet je bio Real Madrid. Nismo mogli da se dogovorimo, bukvalno. Pokušali smo, ali nismo uspeli. Međutim, to ništa ne znači. Zahvalan sam im jer su mi dali šansu da igram Evroligu i dozvolili su mi da pređem u NBA. Mnogo su mi pomogli, bili su tu za mene svaki trenutak kada sam bio u NBA, tako da sam im jedostavno zahvalan.

Otkrio je Kampaco i zbog čega je došao u Zvezdu.

- Mislim da je Luka Vildoza jedan od razloga zbog čega sam u Beogradu. Nisam se dvoumio, igrao sam i ranije sa njim, dobar je prijatelj. Bili smo zajedno u reprezentaciji, igrao sam kao klinac protiv njega u argentinskoj ligi i činjenica da je sada tu pored mene je jedan od razloga što sam ovde. Pritom, ovo je tim sa dosta istorije i sa ludim navijačima protiv kojih sam uživao ranije da igram. Srpski narod je sličan argenstisnom po strasti, i to je bo jedan od razloga dolaska u Zvezdu. Zbog strasti koju unose u košarku - poručio je Kampaco.

Video: Kampaco za 4 sekunde pretrčao od koša do koša i pogodio u poslednjoj sekundi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Auspuh

    10. februar 2023 | 06:59

    Ne znaš ti u kom si klubu...😁😁🤣🤣🥳🥳

  • Klub sa dosta istorije

    10. februar 2023 | 07:59

    Klub o kom pricas je ugasen davno a ni on nije imao neku blistavu istoriju. Mislim da te Ćoki opet slagao 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • Kiki

    10. februar 2023 | 07:41

    Da si otišao u Real,nebi igrao ABA ligu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA