Vreme čitanja: oko 1 min.

I dalje je najbolji: Nikola Jokić ostao lider u trci za MVP nagradu, ali sve više prete Janis i Tejtum

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski košarkaš je od nemerljivog značaja za Denver

  • 7
Nikola Jokić Foto: Tanjug/AP

Najbolji srpski košarkaš, Nikola Jokić pokazuje da je definitivno u samom kremu u NBA ligi. On je danas ponovo proglašen od strane ovog takmičenja za lidera u trci za MVP nagradu.

Na najnovijem preseku, Jokić je ponovo ostavio konkurenciju u prašini. Njegov Denver je u poslednjih sedam dana upisao tri pobede i dva poraza, a Srbin je propustio samo prvi od dva meča sa Minesotom, koji su Nagetsi i izgubili.

Ono što je interesantno jeste da je na drugo mesto u trci sada "izleteo" Janis Adetokumbo. Milvoki igra fenomenalno i ima devet pobeda u nizu, a jedan od glavnih razloga za to su upravo lude partije "Grčkog čudovišta".

Treća pozicija na ovonedeljnoj listi pripada Džejsonu Tejtumu iz Bostona, koji je aktuelni lider Istočne konferencije. I Seltiksi su u sjajnoj formi, jedini imaju više pobeda od Denvera u celoj NBA ligi, tako da ne čudi što se lider njihovog tima našao na ovonedeljnoj listi.

Videćemo do kraja da li će Jokić uspeti da "preživi" sve napade i da dođe do trećeg vezanog MVP priznanja. Za sada sve ide u tom smeru.

Video: Step bek trojka preko Jokića koja je presudila Denveru: Embid ovim pogotkom krunisao briljantan meč

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • struchnyakowsky

    10. februar 2023 | 23:41

    sampionsku titulu neka uzme ko mora

  • Jelena Djokovic

    12. februar 2023 | 13:59

    Nije bitna (i sam Jokic to prica godinama), ali zato je bitno da Djokovic osvoji neki šugavi turnir….idite bacajte ga na Djokovica,i prestanite da omalovazavate Jokaru…

  • nikos galis

    11. februar 2023 | 00:04

    janisa interesuje sampionski pehar. mvp regularne sezone je nebitan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA