≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo se retko viđa! Trener Mornara se izvinio svom igraču: "On kojem najviše vičem se pojavio i preokrenuo meč"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pecarski je odigrao odličan meč

  • 1
mihajlo pavićević Foto: MN Press

Košarkaši Mornara pobedili su pred domaćom publikom u "Topolici" direktnog konkurenta u borbi za opstanak, ekipu MZT-a iz Skoplja 93:84.

Tandem Pecarski-Glas je odlično funkcionisao i bio najzaslužniji z apobedu u ovom duelu. Tako, posle meča, trener Mihailo Pavićević ih je posebno pohvalio, a Pecarskom se izvinio.

- Ne pamtim da sam u karijeri imao težu sedmicu za pripremu, posle izuzetno lošeg izdanja protiv SC Derbija. Pola tima je novo, ne znam kako ti novi igrači reaguju na neke stvari, i to je veliki problem. Ovde taktika ne odlučuje puno, sam tok ove utakmice to pokazuje. Mučili smo se, onda se pojavio Marko Pecarski i preokrenuo meč. On - kojem najviše vičem i sada mu je sve oprošteno. I moram da mu se izvinim, podigao je ekipu i vodio nas do pobede - rekao je Pavićević i dodao:

- Svi zaslužuju pohvale, ali Pecarskog sam morao da istaknem. Kao i Glasa. Pecarski i on su preuzeli odgovornost, ali je svaki momak koji je bio na terenu dao doprinos", izjavio je Pavićević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA