Vreme čitanja: oko 1 min.

Lovernj u zagrljaju sa Duškom Vujoševićem posle devet godina: Fotografija koja će raspametiti sve Grobare

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ostavio je Francuz i poruku koja je oduševila sve navijače Partizana

  • 5
Žofri Lovernj, Duško Vujošević Foto: Twitter / Printscreen / 1JOLOLO

Retko koji strani košarkaš se toliko dugo zadržao u srcima svih navijača Partizana kao što je to bio Žofri Lovernj. Kapiten crno-bele ekipe koja je godinama "gazila" po Evropi sada je u Asvelu, ali Beograd ne zaboravlja.

Baš kao ni srpski jezik. Često se francuski košarkaš obraćao svojim pratiocima vrlo tečno, a to je učinio i ovoga puta, samo uz jednu posebnu fotografiju koja će raspametiti sve Grobare.

Nije jasno na kojem mestu je ona nastala, tek, na njoj se nalazi on zajedno sa Duškom Vujoševićem, pod čijom je palicom i ređao sve velike uspehe u Parizanu. Navijači crno-belih su u komentarima uočili da su tu "kapiten" i "kapetan".

- Ovo poznanstvo mi je promenilo život! Ljudi mogu da vam promene život - napisao je Lovernj na srpskom, a potom i na engleskom jeziku.

Ubrzo su stigli mnogobrojni pozivi navijača Partizana da se Lovernj vrati u Beograd i ponovo zaigra u crno-belom dresu u Evroligi. Nikada se ne zna, možda im se putevi zaista u nekom momentu ukrste. Ovoga puta su završili u zagrljaju posle dugih devet godina, pošto je 2014. bila poslednja u kojoj je Francuz bio u Beogradu.

Video: Vujošević: Novica je zaslužio da dođem! Njegovo ime će biti zlatnim slovima upisano!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA