≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mega "preslišala" Studente i dala im peticu: Stotka Beograđana u Podgorici moguće vredna i plej-ofa

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vrlo loša partija crnogorske ekipe koja je ranije tokom sezone igrala sasvim dobro

  • 0
KK Studentski centar - KK Mega, ABA liga Foto: ABA liga - KK SC Derby - Filip Roganović

Prilično neočekivan rasplet prvog meča ABA lige ove subote. Studentski centar "pao" je ispit protiv Mege, i ne samo to, nego je to učinio na jako težak način. Beogradska ekipa plesala je po terenu i uspela je da probije kotu od 100 poena - 83:103.

Ekipa Marka Baraća došla je u Crnu Goru svesna da bi joj pobeda mnogo pomogla u borbi za plej-of. I do nje su i došli. Od prvog minuta su igrali veoma dobro, ali je prelomno bilo drugo poluvreme, gde su zategli odbranu i stigli do cilja.

U drugom poluvremenu je Mega slavila sa čak 53:34, te je tako i drugi put ove sezone nanela teški debakl Studentskom centru. U Beogradu je prethodno bilo 101:74. Iako je utakmica bila zanimljiva i večeras u Morači kroz njen dobar deo, videli smo i gledaoce koji su ipak odlučili da je bolje da "odspavaju".

Međutim, samim tim su propustili i fenomenalne partije Mateja Rudana koji je ubacio 24 poena, Ahmeda Rorija koji je dodao samo tri manje uz devet asistencija i četiri skoka, te Danka Brankovića koji je uspeo da dođe do dabl-dabla od 16 poena i 10 skokova. Isto toliko poena postigao je Malkolm Kazalon, dok je presotali dvocifreni bio Nikola Đurišić sa 14 poena.

U Studentskom centru je ispred ostalih bio Danilo Tasić sa 20 poena, Flečer Megi je imao četiri manje, dok je preostali koji je prebacio 10 poena Tomislav Ivišić koji je stao na 12 poena.

U narednom kolu, Mega dočekuje Mornar u Beogradu posle Kupa Radivoja Koraća, dok Studentski centar ide u goste Borcu na meč koji bi Čačanima mogao mnogo da znači.

ABA LIGA - 19. KOLO

Petak

Mornar - MZT Skoplje 93:84

Cibona - Split 72:90

Subota

Studentski centar - Mega 83:103

FMP - Cedevita Olimpija (19.00)

Budućnost - Igokea (21.00)

Nedelja

Zadar - Crvena zvezda (17.00)

Partizan - Borac Čačak (19.00)

Standings provided by Sofascore

Video: Uspavana lepotica na tribinama: Devojka zadremala tokom meča u Morači

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA