Vreme čitanja: oko 1 min.

Prošlogodišnji MVP ABA 2 lige dobio sina: Lepe vesti iz Poljske, mali Kosta stiže u dom Kutlešića

Vreme čitanja: oko 1 min.

O tome je izvestio njegov trenutni klub, Zjelona Gora

  • 0
Dušan Kutlešić Foto: ABA 2 liga - Dragana Stjepanović

Odlične partije ove sezone pruža prošlogodišnji MVP ABA 2 lige, Dušan Kutlešić u timu Zjelone Gore. A ove subote dobio je još jednu lepu vest, pošto je na svet došao maleni Kosta.

O novom članu porodice Kutlešić izvestio je njegov aktuelni klub u Poljskoj, koji je obavestio sve da su Jana i Dušan dobili potomstvo za vikend.

I pored toga, prošlogodišnji igrač Zlatibora zaigrao je na terenu protiv Dombrove Gornjiče u nedelju u Energa Basket ligi, pa je u pobedi Zjelone Gore u gostima (88:108) ubacio devet poena uz skok i pet asistencija.

Inače, prosek mu je 11,7 poena ove sezone po meču uz 3,1 skok i 3,2 asistencije. Isto tako, po utakmici uspeva da dođe do 1,2 ukradene lopte u poljskom šampionatu.

Kao što smo rekli, prošle godine je sa Zlatiborom uzeo ABA 2 ligu i bio je glavni motor ekipe iz Čajetine, što mu je donelo titulu najkorisnijeg igrača takmičenja. Nažalost, zbog pravnih peripetija regionalnog takmičenja koja do dan-danas nisu rešena, tim sa jugozapada Srbije ostao je u drugom rangu, a gore je otišao MZT.

Video: Pogledajte kako su naštelovali ruke košarkaši Partizana pred meč protiv Bajerna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA