≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nova zvezda naše košarke - Aleksandar Petrušev?! Bizarna greška u srpskom kvizu, pomešali ime igrača Zvezde

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da sve bude još komičnije, takmičar Zoran dao je tačan odgovor na ovo pitanje

  • 0
Filip Petrušev Foto: Printscreen / TV Happy, Marko Jovanović

Greške se dešavaju i sastavni su deo svakog posla. Ipak, ona koja se dogodila juče tokom kviza "Naslovna strana" na TV "Happy" privukla je veliku pažnju ljubitelja sporta.

Naime, tokom prve igre u kojoj takmičari na osnovu fotografije i opisa treba da pogode o kojoj osobi se radi, pojavila se između ostalog i slika košarkaška Crvene zvezde i reprezentativca Srbije, Filipa Petruševa.

Uz opis "nova zvezda naše košarke" tražilo se njegovo ime i prezime. Svima je to delovalo kao pravi zicer, pa i takmičaru Zoranu koji je dao tačan odgovor na ovo pitanje, ali je bio poprilično iznenađen kada se oglasio "bazer" za netačan odgovor.

Drugi takmičar Mirko nije želeo da da svoj odgovor, a onda je dugogodišnja voditeljka ovog kviza Bojana Vukelić otkrila da je tačan odgovor na pitanje - Aleksandar Petrušev?!

Sve je prošlo krajnje neprimećeno od strane takmičara, koji verovatno u momentu nisu bili ni svesni lapsusa, kao ni sama režija, pa je emisija otišla u etar.

Pogledajte kako je to izgledalo u snimku.

Video: Filip Petrušev posle derbija: Na naše gluposti su nas pobedili, dali smo im na tacni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA