Vreme čitanja: oko 1 min.

Obradović upozorava pred Kup: "Poštujemo protivnika, ali koncentracija mora da bude na nivou"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne želi Željko da njegova ekipa dopusti iznenađenje

  • 4
Željko Obradović Foto: MN Press

Košarkaši Partizana sutra od 18.00 časova započinju svoje takmičenje na Kupu Radivoja Koraća u Nišu, četvrtfinalnim okršajem sa Spartakom iz Subotice.

Trener crno-belih, Željko Obradović osvrnuo se na to kako se igra na Kupu, gde utakmice idu jedne za drugom u kratkom vremenskom periodu.

- Kup je specifično takmičenje, moramo meču da pristupimo sa maksimalnim oprezom. Drago mi je da ću imati priliku da budem na istoj utakmici sa mojim dragim prijateljom i trenerom Spartaka Željkom Lukajićem. Imaćemo nekoliko treninga pre utakmice. Poštujemo protivnika, ali moramo maksimalno da budemo koncentrisani, jer želimo da ovo takmičenje krenemo sa pobedom - objašnjava Željko.

I prvotimac Partizana, Danilo Anđušić kaže da će igrači dati sve od sebe da spreče eventualno iznenađenje u četvrtfinalu u Nišu.

- Sigurno je da će košarkaši Spartaka doći motivisani u Niš i pretpostavljam da će protiv nas odigrati najbolje što mogu. Moramo od prvog minuta da nametnemo svoj ritam i ostvarimo pobedu. Tek onda ćemo da razmišljamo o narednim rivalima - rekao je Danilo.

Inače, ako pobede, košarkaši Partizana idu na boljeg iz meča između Crvene zvezde i Borca iz Čačka. Taj susret je na programu u petak od 21.00 čas. Finale se igra u isto vreme dan kasnije.

Video: Obradovićeve velike reči: Poslali smo neverovatnu sliku u Evropu, bravo za naše i njihove navijače

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lakirana cipelica

    14. februar 2023 | 14:31

    Idemo po trofej, jer mi smo najjaci u Srbiji. Partizan sampion

  • miro

    14. februar 2023 | 14:52

    Sta rece prosli put rumenko pobeguljo.Obraz djon ovi tudjmanovci a ruzeCovketa i njegivu familiju.Idite odakle ste dosli ali prvo vratite dug.Nadam se objavi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA