Vreme čitanja: oko 1 min.

Čović o ulaznicama za Niš: "Umesto 1000, dobili smo 250, teško da ćemo igrati ako ne uđu svi naši navijači"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ponovo, kao i svake godine, stvara se tenzija pred festival košarke

  • 17

Košarkaški klub Crvena zvezda pojaviće se na završnom turniru Kupa Srbije u Nišu gde brani trofej, a u pohod na novi pehar kreće u četvrtak utakmicom protiv čačanskog Borca.

Pripreme za put, ipak, protiču, sada već tradicionalno u negativnom ambijentu jer su crveno-beli čak i razmišljali da ne učestvuju na Kupu, pa su odustali, a osim toga postoji i dodatna problematika u vezi sa organizacijom samih mečeva i navijača, o čemu je danas, pred trening ekipe, pričao prvi čovek kluba Nebojša Ćović.

- Svake godine je isto, bezbednosno Niš, moram nažalost da konstatujem, nije moguće obezbediti visok nivo sigurnosti. Umalo je prošle godine čovek ostao bez oka- podsetio je Čović na taj grozan događaj.

Hala "Čair" će i ovog puta biti mala da primi sve zainteresovane što stvara poseban problem svima, posebno pred izvesni derbi u polufinalu.

- Uvek imamo problem sa kartama u Nišu, organizator mora da misli na to, da obezbedi i za jedne i za druge bar po 1.000 karata, mi imamo po 250 karata, pa čekamo tamo, skupe se navijači, onda se stvaraju tenzije između navijača i policije, da li će ući, da li neće, nama presedne i to će biti i ove godine. Mi teško da ćemo početi ako naši navijači ne uđu. Organizator je odgovorio da nema više nego 250 karata. Nema razloga da se te karte prodaju otvoreno, jer sam ubeđen da bi klubovi platili - kaže Čović.

Video: Čović o napadima Mijailovića i optužbi za falsifikovanje: Ovo nisu eksel tabele, nego poreski izvodi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1970

    14. februar 2023 | 19:03

    A gde su papiri sa Kosova i metohije sto si sskrio

  • Bajke iz predgradja

    14. februar 2023 | 19:03

    Ne stvara se tenzija sama, jedan covek vec dve decenije konstantno stvara tenzije, sa druge strane su se promenili mnogi, sa te je ostao isti kancer, kancer drustva, sporta, svega…ne brini samo vam pertle vire iz drzavne zadnjice, ucicete svi kao i uvek, sa zandarskim legitimacijama

  • Šumadinac

    14. februar 2023 | 19:44

    Šta bre više samo nešto pretiš... Dosadan si više. Nemojte da igrate

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA