Vreme čitanja: oko 1 min.

Sapunica u košarkaškoj reprezentaciji Hrvatske: "Precrtani" Božić uzvratio istom merom i odjavio "Vatrene"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prvo je on bio precrtan, a sad je uzvratio istom merom...

  • 0
LUKA BOZIC Luka Božić u Pioniru, Foto: MN Press

Košarkaška reprezentacija Hrvatske se nalazi u nezavidnoj situaciji, gde imaju dve veoma važne utakmice u pretkvalifikacijama za Evrobasket, gde selektor Aleksandar Aco Petrović nije mogao da kompletira tim, pošto ga je "odjavio" jedan od najboljih igrača ABA lige - Luka Božić.

Luka Božić je očigledno ušao u neku vrstu tihog "rata" sa reprezentacijom, pošto ga prethodno selektor Petrović nije pozvao u tim. Široka javnost se pobunila, mediji u Hrvatskoj su izvršili pritisak i rekli da je nedopustivo da nastupi bez Luke Božića, što je dotaklo i Petrovića.

Ubrzo je promenio svoje mišljenje Petrović i pozvao je naknadno Božića, ali je ovoga puta ovaj igrač odlučio da propusti okupljanje zbog navodne povrede, iako je prortiv Crvene zvezde 12. februara odigrao svih 40 minuta na parketu.

Izuzev Božića, ni Karlo Matković iz Cedevita Olimpije neće biti na raspolaganju reprezentaciji Hrvatske.

Podsetimo, Hrvatska će 23. februara igrati protiv Švajcarske, dok će potom nastupiti i protiv Austrije, a evo kako i izgleda njihov konačni spisak za ove dve utakmice.

Dominik Mavra, Borna Kapusta, Goran Filipović, Antonio Jordano, Toni Perković, Roko Badžim, Toni Nakić, Lovre Runjić, Mateo Drežnjak, Dario Drežnjak, Matej Rudan, Tomislav Buljan, Roko Prkačin, Danko Branković i Tomislav Ivišić

Video: Ovako je Zvezda poražena od Zadra u ABA ligi: Najbolji potezi sa meča

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA