≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Emocije od kojih bi kamen zaplakao: Brizuela srušio Barselonu u Kupu i briznuo u plač zbog drame s detetom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na sreću, sa detetom je sve u redu

  • 0
Dario Brizuela, Unikaha Foto: Twitter / ACBCOM

Košarkaši Unikahe su načinili jedno od najvećih iznenađenja širom Kup takmičenja u Evropi i eliminisali su Barselonu u četvtrfinalu ovog takmičenja sa 89:87 posle produžetka i veoma neizvesne završnice. Heroj meča je bio Dario Brizuela.

Unikaha je uspela da napravi iznenađenje, izbacila je favorizovanu Barselonu, jednog od favorita za osvajanje trofeja. Međutim, najlepša priča je došla posle isteka 45. minuta, kada je i apsolutni junak ekipe iz Malage, Dario Brizuela briznuo u plač.

Naime, Brizuela se nećkao da uopšte i uzme učešće na Kupu Kralja zbog toga što je samo nedelju ranije njegovo tek rođeno dete završilo na intenzivnoj negi zbog komplikacija, međutim, ispostavilo se da je sve u redu i da se polako oporavlja.

Brizuela je i sam izjavio da je prethodna nedelja bila najgora u njegovom životu, ali da se sada stvari popravljaju. Ovaj košarkaš je protiv Barselone postigao 27 poena i uz bivšeg košarkaša Mege, Kendrika Perija, bio je najzaslužniji za ovaj trijumf.

Kod Barselone su najbolji bili Nikola Mirotić sa 15 poena, ali i Laprovitola as 12, ali to nije bilo dovoljno da se zakaže "El Klasika" u polufinalu Kupa.

Video: Hit izjava Mirotića kad je video da je gazio liniju pre ključne trojke!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA