≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Delije prepevale pesmu Ane Nikolić da prozivaju Žoca: "I plačem Željko moj, plačem pred strancima..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Navijači crveno-belih su se očigledno dobro zabavljali i posle utakmice

  • 26

Od -18 i "udaraca u prazno" do velikog preokreta, pobede u večitom derbiju protiv Partizana i plasmana u finale Kupa Radivoja Koraća - tako se najkraće može opisati put koji su košarkaši Crvene zvezde prešli u petak veče.

Naravno, navijači srpskog i regionalnog šampiona bili su u ekstazi i nedugo nakon utakmice slavili su sa svojim miljenicima.

Slavlje Delija nastavilo se i psole odlaska igrača u svlačionocu, a u jednom trenutku najvatrenije pristalice Zvezde prepevale su pesmu Ane Nikolić "Mišo moj" kako bi isprozivale Željka Obradovića.

- Ne mogu više da zadržim bol, ne pomažu tablete ni sav alkohol. I plačem Željko moj, plačem pred strancima... - grmelo je u Čairu.

Podsetimo, ova pesma je postala popularna među Zvezdinom pristalicama od prošlog leta, kada je Stefan Marković istu slušao u automobilu posle trijumfa crveno-belih u domaćem šampionatu i osvajanja titule.

Kasnije je otkrio i zašto je ova pesma aktuelna kada je on u pitanju.

- Nije ta pesma zaštitni znak svlačionice Zvezde. To je interesantna priča, tako ja Teodosića zovem i to sam mu non-stop pevao kada smo igrali zajedno i sasvim slučajno je sada postala hit. Trenutno živimo u modernom svetu tehnologije, lako to cirkuliše - priznao je popularni Pefi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA