Vreme čitanja: oko 1 min.

Kampaco posle osvajanja trofeja uz osmeh komentarisao i večiti derbi: "Dao sam poslednji atom snage!"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kampaco se zahvalio navijačima u Nišu

  • 17

Plejmejker Crvene zvezde Fakundo Kampaco srećan je zbog svog prvog trofeja u crveno-belom dresu nakon što je savladana Mega u finalu Kupa Radivoja Koraća.

- Presrećan sam zbog svog prvog trofeja u Zvezdi. Zaista smo ga želeli, uvek je lepo osvojiti nešto. Ovo je velika satisfakcija za nastavak sezone.

Kampaco se zahvalio navijačima u Nišu.

- Navijači su ludi, navijali su tokom čitavog meča. Navijali su čak i na poluvremenu, to je naš šesti igrač. Mi smo svi jedan veliki tim, to nam je velika pomoć i koristimo to kao dodatnu energiju.

Novi zadaci pristižu.

- Igramo sledeći meč u Evroligi protiv Albe. Uživaćemo u ovome malo, ali mora da se razmišlja o Albi, nadam se da ćemo pobedi.

Evocirao je i meč protiv Partizana u polufinalu turnira.

- Osećao sam se sjajno, dao sam poslednji atom snage! Veoma emotivno, bilo je jako pasionirano, narod je poludeo. Imamo najbolje navijače. Pobedili smo, uzeli trofej i to je najbitnije - zaključio je Kampaco.

Video: Lazić posle osvajanja Kupa: Proslavićemo u autobusu, ako trener bude dozvolio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Haubica

    18. februar 2023 | 23:48

    Sto ne napravi jos jednu asistenciju djavole?! 😊 padoh tiket zbog tebe 😊😊😊

  • Dare

    19. februar 2023 | 08:49

    Svi ocekuju od Nedovica, Vildoze i Kampaca koji ce od njih bolje odigrati i svi cuvaju njih a Dobric trpa li trpa (24 kosa). To se zove dobra timska igra.

  • Siki

    18. februar 2023 | 23:48

    Imamo mi bitnijih sportista koji zasluzuju vise medijskog prostora od doticnog ali mi smo takvi uvek smo svoje pljuvali i omalovazavali a ovaj ce za tri meseca otici a mi ga dozivljavamo kao neko bozanstvo koje je ogulilo zvezdu i nas poreske obveznike.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA