≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rasulo u Panatinaikosu: Igrači počeli da otkazuju poslušnost Radonjiću, Bejkon odbio da uđe u igru u derbiju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve je lošija pozicija bivšeg trenera Zvezde u grčkom velikanu

  • 7
Dejan Radonjić Foto: MN Press

Košarkaši Panatinaikosa pretrpeli su još jedan težak šamar od najvećeg rivala Olimpijakosa porazom u polufinalu nacionalnog Kupa - 81:65. Bio je to drugi neuspeh "Zelenih" u sudaru sa timom iz Pireja u relativno kratkom periodu, doduše ako im je za utehu ovaj nije bio toliko bolan i ubedljiv kao onaj poslednji evroligaški u Oaka Areni.

Naravno, nezadovoljstvo je veliko u taboru Radonjićevog tima u kojem, očito, nisu ni najbolji odnosi na relaciji trener-pojedini igrači.

Grčki mediji prenose da je upravo na meču Panatinaikos i Olimpijakosa bilo problema na samoj klupi, tri minuta pre kraja, kada je Radonjić pozvao Amerikanca Dvejna Bejkona da uđe u igru, a ovaj to odbio.

Rezultat je u tom trenutku bio 76:63 u korist Olimpijakosa, sve je bilo rešeno i Bejkon je najverovatnije iz tog razloga i odbio da se vrati u igru.

Bejkon se oglušio na poziv Radonjića, nastavio je da sedi na klupi što je samo još jedan pokazatelj da bivši trener Zvezde nema autoritet niti punu kontrolu nad svlačionicom.

Panatinaikos od starta sezone kaska u Evroligi za timovima iz gornje polovine tabele, sve manje je šansi da se uključe u borbu za plej-of, a nestrpljenje i bes navijača je sve veći zbog kontinuirano loših rezultata ekipe. Kad je tako, trener je prvi na udaru.

Po medijima su već počeli da se pominju i kandidati koji bi mogli da zamene Radonjića u najskorije vreme.

Video: Radonjić oduševljen dočekom Delija u Pioniru: Ova atmosfera je fenomenalna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOBA

    19. februar 2023 | 17:58

    Očekivano,u Panatinaikosu posle par poraza daju otkaz treneru,Radonjić je trener koji ne trpi igrače koji ne igraju odbranu a soliraju,upravo je Bejkon prototip takvog igrača,pogrešne igrače doveo,odrekao se Papapetrua i Nedovića koji su prošle sezone bili ubedljivi najbolji igrači tima,prognozirao sam im pre početka evro lige zadnja četiri mesta,Miško,karma je kučka,Zvezdi napravili zvrčku zbog duga Voltersu i Holinsu od 11 i 18 hiljada evra,od tada montenigers Ražnatović ne dolazi na Zvezdine utakmice evro lige,

  • Rade

    19. februar 2023 | 16:55

    Pa zar je on još uvek tu?

  • Sone

    19. februar 2023 | 17:59

    Nebi ga ja vratio taman bez trenera igrali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA