≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Moćne reči velikog Lebrona za Nikolu Jokića: Evo kako je Džejms opisao Srbina pred milionima navijača

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikola se našao u društvu najboljih

  • 3

Poslednjeg dana Ol Star vikenda NBA lige, tim Janisa Adetokumba pobedio je tim Lebrona Džejmsa sa 184:175.

U utakmici, u kojoj su odbrane bile potpuno zanemarene, srpski as Nikola Jokić, koji je igra za tim Lebrona Džejmsa, na terenu je proveo samo 20 minuta. Postigao je četiri poena, imao pet skokova i šest asistencija, a pre samog  meča, tokom biranja timova napravio je potpuni šou.

Činjenica je, Jokić i Markanen ostali su poslednji među onima koji nisu odabrani, što je po malo i sramota imajući da je reč o dvostrukom MVP-u lige. Tako, Nikola se "samoizabrao" misleći da je poslednji ostao i prišao Lebronu. Ipak, jedan od najboljih košarkaša svih vremena člana svoje petorke je opisao kao:

- Kao moj poslednji pik....Gospodin tripl-dabl lično, Nikola Jokić - rekao je Džejms, a onda je usedio pozdrav sa Nikolom.

Video: Alej up Jokića za moćno zakucavanje Lebrona: Koš i asistencija meča na NBA draftu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mića

    20. februar 2023 | 09:55

    Iskomplesirani amerikanci krivo im sto ce jokic uzeti trecu mvp titulu. On da je neki nebi ga birao na kraju, jokara nije to zasluzio. Forsiraju svoje igrace a jokic i doncic mogu da im drze casove kosarke....... Dali po 5-6 poena, sramota. Forsiraju onog tejtuma i brauna katastrofa.

  • Bora

    21. februar 2023 | 04:56

    Ljudi, stvarno je vreme da prestanemo da lažemo sami sebe. Istina je da nas niko ne voli. Čak i pojedini zapadni komentatori kad hvale bilo kog našeg sportistu, uvek pokušavaju da umanje i obezvrede njihov uspeh. Vidimo to u tenisu, košarci, fudbalu, vaterpolu... Jedino dobro je to što nam to daje još veći motiv da grizemo ka uspehu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA