≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

I Bosanac je MVP: Komšije slave "svog" Jokića, krunisan je za najboljeg mladog igrača na NBA Ol-Staru

Vreme čitanja: oko 1 min.

Luka Garza je bio ispred svake konkurencije

  • 0
Luka Garza i Nikola Jokić Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Košarkaška Bosna i Hercegovina slavi svog MVP-ja. Igrač ove reprezentacije, kao i član Minesote, Luka Garza dobio je nagradu za najkorisnijeg igrača Ol-Star meča NBA razvojne lige. On je kao kapiten predvodio svoj tim do pobede na prestižnoj utakmici - 178:162.

Odigrao je Garza fantastičan susret u meču "Next Up", postigao je 23 poena uz osam skokova. Iz igre je imao 9/16, što je bilo dovoljno da ga liga nagradi prestižnim priznanjem.

Donosio je bosansko-hercegovački košarkaš dobre odluke i kao kapiten, pošto je odabrao pravu ekipu, koja je uspela da se izbori sa konkurentima.

- Mislim da sam dobro igrao. Pomoglo mi je i to što sam imao priliku da sastavim dobru ekipu, a na kraju sam očigledno dobro birao. Srećan sam zbog pobede - rekao je Garza.

Američki mediji ukazuju na njegov nesporan talenat, ističući da se opasno popravio na šutu za dva i tri poena, a bolji mu je i procenat sa linije penala. Problem je što ga Minesota ne koristi kako bi to trebalo da radi, pa nema toliko šansi u NBA ligi.

On je u NBA ligu ušao posle sjajnih predstava na Ajovi, a ove sezone u proseku beleži 6,9 poena uz 2,4 skoka i 0,6 asistencija za oko 12,3 minuta provedenih na terenu u proseku.

Video: Nedović osvojio prvi trofej sa Zvezdom u karijeri: Baš sam želeo da ga osvojim

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA