Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezdini navijači prave šou: Karte za Albu rasprodate za par sati, a i na gostovanju u Minhenu će biti krcato

Vreme čitanja: oko 1 min.

Delije veruju u crveno-bele i "guraju" ih ka Top 8 fazi

  • 14
Navijači Crvene zvezde Delije Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Crvene zvezde nakon osvojenog Kupa Radivoja Koraća u Nišu nemaju mnogo vremena za odmor, već moraju da se okrenu ka novim izazovima. Prvi sledeći je na programu već u petak protiv ekipe Albe u Evroligi sa početkom od 19.00 časova.

A berlinsku ekipu čeka pravi pakao u dvorani "Aleksandar Nikolić", pošto su sve ulaznice za meč u petak već rasprodate, a danas je tek ponedeljak!

Karte su, naime, danas bile puštene u prodaju, a nestale su posle samo nekoliko sati. Bilo je nekih najava da bi ovaj meč mogao da se igra u "Štark Areni", ali na kraju je sve ostalo samo na najavama, pa će crveno-beli ponovo bodriti svoje miljenike u najvećoj dvorani na desnoj obali Save.

Navijači Zvezde prave pravu feštu i za debi Fakunda Kampaca u Minhenu, pošto je i "Audi Dom" uveliko rasprodat za taj meč, a očekuje se da većinski deo publike bude u crveno-belom, odnosno da bodri beogradski klub.

Taj meč na programu je 2. marta, a termin je takođe promenjen i meč će startovati od 19.00 časova.

Video: Košarkaši Zvezde osvojili Kup Radivoja Koraća

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miša

    20. februar 2023 | 16:44

    A zašto da dižemo ruke od Top8? Sportski je nadati se. Konačno kompletni. Možemo dobiti bar 7 od 10 preostalih. Konačno, tabela ne govori mnogo, evidentno smo bolji od nekih koji (samo) trenutno pripadaju osmorki.

  • Beograd Srbija

    20. februar 2023 | 17:55

    -AJMO AJDE SVI U NAPAD DELIJE 🔴⚪

  • Luka

    20. februar 2023 | 19:08

    Vi ste samo loša kopija naseg severa... Tišinčina miševi...vise mrzite zvezdu nego sto volite partizan... vidimo se 1.marta...😋🔴⚪️🔴

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA