Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li je ovo razlog zbog kog NBA zvezda "pljuje" Fakunda Kampaca? Imali sukob, Argentinac ga ponizio na meču

Vreme čitanja: oko 1 min.

Očigledno Si-Džej Mekalum nije zaboravio neke stvari

  • 9
Fakundo Kampaco, Si Džej Mekalum Printskrin: Youtube / MLG Highlights

Fakundo Kampaco je u decembru stigao u Srbiju, a samo dva meseca kasnije je uspeo da osvoji srca navijača Crvene zvezde. Ipak, odmah nakon finala Kupa Radivoja Koraća je stigao glas iz SAD-a, od NBA zvezde, koja je rekla da ga ne podnosi.

Radi se o Si-Džej Mekalumu koji isprva nije mogao da se seti njegovog imena, dok je potom rekao da ga jednostavno ne podnosi i da je on odličan igra, ali za evropsko tlo.

Naravno, ove reči su veoma brzo stigle i do Srbije, gde su navijači Zvezde stali na stranu omalenog Argentinca, a društvenim mrežama su ubrzo krenule i teorije o tome kako je došlo do sukoba između ova dva košarkaša, pa su sve oči uprte bile ka plej-of duelu između Denvera i Portlanda, kada su ova dva igrača i imala neku vrstu svađe.

Naime, sve se odvilo tokom druge utakmice plej-ofa, kada je Mekalum prvo odlučio da nasrne na Kampaca, iz nepoznatih razloga, zbog čega mu je dosuđen nesportski faul.

Kampaco nije tada odgovorio na fizički način, već je na svoj, košarkaški, uspeo da ponizi zvezdu Portlanda. Tokom jednog napada, lopta je došla do Argentinca, koji je naširoko poznat po svojim plejmejkerskim sposobnostima, pa je uspeo da asistira Nikoli Jokiću kroz noge.

Mekalum očigledno nije zaboravio ovo poniženje...

Video: Kampaco opčinjen Delijama i podsetio se polufinala s Partizanom: Dao sam sebe, bilo je emotivno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .....

    20. februar 2023 | 17:54

    Ajde ljudi nemoj da ste smesni ponizio ga pa covek nije odigro 10 utakmice ukupno sa denver a ovaj gospodin belezio je po 30-40 poena ne razumem cemu to on da bi bio zvezda ostao bi bilo gde u nba a ne da se vraca u evropu u 31 god tolko to ko prati kosarku razume o cemu se radi

  • miki

    20. februar 2023 | 18:00

    koliko ga dizete u nebesa on nista narocito vidicete u evroligi i u aba ligi u zavrsnici ptotiv partizana kad bude igrao ozbiljno kao na pocetku u kupu to je opaka masinerija

  • Др

    20. februar 2023 | 18:14

    Боже , како су ови кмекавци паметни....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA