Vreme čitanja: oko 1 min.

Nenad Krstić ponovo u košarci, postao predsednik kluba iz Srbije i poručio: "Posao će biti težak..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je svestan nedaća koje bi mogle da ga snađu, ali želi da pomogne ovom klubu

  • 3
Nenad Krstić, Miloš Teodosić, Saša Đorđević Foto: MN Press

Nedavno je, u oktobru, Nenad Krstić odlučio da podnese ostavku na mesto potpredsednika KSS-a, dok je sada odlučio da se vrati u košarci i da zaduži predsedničko mesto u jednom klubu. Nekadašnji reprezentativac Srbije je novi predsednik ekipe Sloge iz Kraljeva.

Krstić je bio na mestu potpredsednika KSS-a od novembra 2020. godine, pa sve do oktobra 2022. kada je naprasno odlučio da se povuče. Pre toga je godinama igrao za reprezentaciju, s kojom je osvojio dve medalje, najpre srebro 2009. godine na Evropskom prvenstvu u Poljskoj, dok je 2014. na Svetskom osvojio medajlu istog sjaja.

Ipak, nije ga držao život van košarke, pošto je na vanrednoj skupštini Sloge iz Kraljeva proglašen za novog predsednika ovog kluba.

- Posao će biti težak, Sloga je u ozbiljnim organizaciono-finansijskim problemima, ali jedinstveni možemo da rešimo sve - naglasio je novi predsednik, Nenad Krstić.

Video: Telegraf u gostima kod Krstića: Od početaka u Mašincu do Garneta, Šeka i nazad do Ratine i Kraljeva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA