≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Evroliga kaznila Partizan zbog nereda Grobara u Minhenu, kada ih je smirivao Marko Pešić

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crno-beli ostaju bez 2.500 evra

  • 3
Navijači Partizana Grobari Foto: Marko Jovanović

Disciplinski sudija košarkaške Evrolige kaznio je Partizan sa 2.500 evra zbog izgreda navijača na meču 24. kola najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja protiv ekipe Bajerna u Minhenu.

Partizan je devetog februara u Minhenu savladalo Bajern 82:71, a "crno-beli" su u Nemačkoj imali veliku podršku navijača.

- Partizan je kažnjen sa 2.500 evra po članu 29.2.h) Disciplinskog kodeksa Evrolige zato što su navijači ovog kluba ubacivali predmete na teren - saopšteno je na zvaničnom sajtu Evrolige. Partizan će sutra od 21 čas u Beogradu igrati sa Fenerbahčeom u 25. kolu Evrolige.

Iz kluba je apelovano na navijače na fer i sportsko navijanje uz maksimalno poštovanje svih aktera meča. "Čak i izolovani incidenti ne prolaze bez sankcija, a klub je i nakon gostovanja u Minhenu kažnjen sa 2.500 evra zbog neodgovornog ispada pojedinaca koji su bacili čaše sa vodom ka terenu.

Još jednom pozivamo publiku, koja se sa punim pravom smatra najboljom u Evropi da pokaže svoj nivo i bude vetar u leđa košarkašima Partizana", saopšteno je iz Partizana.

Video: Policija i žandarmerija ispraznili jug u Čairu: Navijači Partizana napuštaju halu zbog skandiranja

(Telegraf

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    22. februar 2023 | 16:48

    Baš su se pretrgli sa kaznom. To će Rumenoglu da im pokrije

  • Nn

    22. februar 2023 | 16:49

    Mala je to cena za POBEDU!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA