Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Crvena zvezda - Alba Berlin u Evroligi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nemački tim je sledeći rival crveno-belih

  • 3
Brsnko Lazić Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Crvene zvezde igraju svoj prvi meč posle osvojenog Kupa Radivoja Koraća u Evroligi. Prema rasporedu na tabeli, protivnik će im biti nikada lakši, pošto pred svojim navijačima igraju sa ekipom Albe iz Berlina u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Tradicija ipak kaže drugačije. Do jesenas, Alba je imala sedam vezanih pobeda protiv Crvene zvezde u svim takmičenjima. Stoga, Duško Ivanović moraće dobro da naoštri svoje igrače za predstojeći jako važan duel.

Kao što je dobro poznato, u prvom delu sezone viđena je velika drama u Berlinu, gde je Zvezda uspela da odnese pobedu tek posle produžetka. Ne bi se sigurno bunili u crveno-belom taboru da tako bude i danas, samo da se doda dodatna recka.

Meč će suditi, možda malo i iznenađujuće, trojka u kojoj nema Španaca. Na čelu će biti dobro poznati Fernando Roka iz Portugala, kojem će pomagati Joanis Fufis iz Grčke i Jurgis Laurinavičijus iz Litvanije.

Susret se igra sa početkom od 19.00 časova, a direktan prenos je na TV "Sport Klub 1".

Video: Nedović osvojio prvi trofej sa Zvezdom u karijeri: Baš sam želeo da ga osvojim

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bgd

    24. februar 2023 | 06:20

    Posto ste zdusno navijali za fenerbahce vi novinari takozvani,alba ce vam doci glave

  • Bora

    24. februar 2023 | 13:27

    Dakle zaista je činjenica da je 90 posto novinara zvezdino. Ja navijam za OFK BEOGRAD i sasvim neutralan kažem to. Toliko je očigledno i to je ok-sramota je kad počnu da negiraju to! E onda mi vredjaju inteligenciju. Pa slušajte komentatore kad prenose mečeve sa stranim klubovima. To je u stilu-naša zvezda, zatim poistovećivanje-MI moramo, MI ako pobedimo, pa to je izvan svakog kriterijuma objektivnog novinarstva. Kad je u pitanju reprezentacija i razumem, ali ovo je ništa drugo nego otvoreno klubašenje. Poslušajte bosanske komentatore, ista priča. Sve navijačko komentarisanje, nikako da se izvuku i komentarišu ka neutralni. Nema na planeti komentatora kao englezi, to je profesionalizam. Mi smo se sveli na nivo južnoameričkih komentatora, klupski obojenih i što je najgore mislimo da je to pravilno i da tako treba. Žalosno zaista...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA