≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neka izvine Jokić, ali potez večeri u NBA izveo je Embid protiv najspektakularnijeg igrača lige

Vreme čitanja: oko 1 min.

Preambiciozan potez Morenta u ključnom trenutku

  • 0
dža morent Foto: Twitter/idontgetball

Fenomenalnu utakmicu odigrali su protekle noći u najjačoj ligi sveta košarkaši Filadelfije i Memfisa - spektakl!

Seventisiksersi su savladali goste u samoj završnici a jedan od ključnih poteza za krajnji ishod izveo je centar File i kandidat za MVP titulu Džoel Embid i to u direktnom okršaju protiv najspektakularnijeg igrača lige Dža Morenta.

Upravo je as gostiju na 104:103 u korist Memfisa krenuo u nalet u reket Filadelfije, digao se u svom stilu i moguće da bi to bilo jedno od najboljih zakucavanja ove sezone, da sa druge strane nije iskočio gorostasni Embid.

Kamerunac je telom branio reket, i odbranio ga sjajnim tajmingom i blokadom kojom je bukvalno pizemljio i letećeg Morenta i loptu.

Pogledajte kako je to sve izgledalo noćas u sjajnoj utakmici i završnici za sve košarkaške sladokusce. Da Jokić ne zameri, ali potez večeri ćemo ovog puta pripisati Embidu.

Za sve koji nisu upućeni u lik i delo Morenta i na to koliko je svaki koš neodbranjiv kad ga on napadne, neka samo pogledaju kompilaciju njegovih poteza ove i prethodnih sezona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA