≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ivanović posle Albe: "Ja sam kriv uvek kad izgubimo, nemojte to da me pitate, posle kiše uvek sunce dolazi"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zvezda je odigrala loše drugo poluvreme

  • 17

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su iznenađujući poraz od Albe u hali "Aleksandar Nikolić" 87:72 u 25. kolu Evrolige.

Posle meča trener crveno-belih Duško Ivanović je analizirao igru svog tima.

- U drugom poluvremenu nismo igrali ni odbranu ni napad. Nismo imali mnogo opcija. Šut za tri poena danas nije bio na našoj strani, nije nam bio dan. Mislim da su oni ozbiljan tim. Morali smo da igramo jače u odbrani i sa više stpljenja u napadu.

Potom, usledilo je pitanje  o razlozima poraza i "krivici" trenera.

- Krivica je do trenera. Kada se izgubi utakmica, slobodno napišite: "Ja sam kriv". To možete za svaku utakmicu da navedete kada izgubimo. U prvom poluvremenu smo imali agresivnost koju treba da imaš protiv Albe. Oni su vrlo nezgodna ekipa, igraju atipično. U momentu kada smo prestali da igramo 1 na 1, mi smo krenuli trojkama. Kada su poveli, 6, 7 razlike nismo imali snage za preokret - istakao je Ivanović i nastavio:

- Većina šuteva je bila izgrađena. Oni su bili sami. Jedna ozbiljna ekipa mora da igra unutra, ili na prodore, malo brže. Tako jednu od 20 možeš da dobiješ. Večeras smo želeli samo sa trojkama. To nije put, naš put da nešto uradimo u Evroligi. Drugo poluvreme sigurno nije način na koji ćemo nešto da uradimo. Ništa, sledeća je kao da ništa nismo igrali. ne gleamo pozadi nikad

Zvezda rasterećenije igra na strani.

- Mislim da smo prvo poluvreme odigrali vrlo dobro. Ali, naišli smo na protivnika koji igra bz ikakvog pritiska. Oni imaju mali broj pobeda, lai su mogli da budu iznad nas jer su poraženi u samoj završnici. Svaka utakmica je različita. Svaki dan je različit, ali posle kiše uvek sunce dolazi.

Šanse za Top 8.

- ja mislim da je do sada Evroliga pokazala da uopšte nije bitno koji je protivnik. Mi mislimo da imamo još uvek šansi. Od ovih 9, moraćemo dosta da pobedimo. Koliko? To ne zavisi od nas. Mi da pokušamo da dobijemo što vuiše utakmica pa ćemo videti na kraju.

Kampaco će igrati na meču protiv Bajerna.

- Da lija mislim ili ne, to je ono što imamo. Morao bi da bude dobar.

(Telergaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bagi

    24. februar 2023 | 21:41

    Ajde ti putuj i možeš povesti sa sobom i 80% tima i da se ne ljubimo da vas vise ne vidimo.Kao sto će i Zvezda ući u top 8 isto kad i Srbija bude bila opet prvak Sveta.Sto znaci možda jednog dana ali pre će biti nikada.

  • Srbin

    24. februar 2023 | 21:37

    Pa nije Ivanovic kao trener partizana da uvek svaljuje krivicu na druge!

  • El. Comandante

    24. februar 2023 | 21:43

    Ma neeeeeeee. Krivi smo mi koji smo ispunili Pionir nadajuci se dobroj igri i pobedi. Dokle vise Bentil, objasni Dobricu da je najneinteligentniji igrac i umisljeni trojkas. Zbog ovako izgubljenih utakmica se podnosi ostavka majstore.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA