Vreme čitanja: oko 1 min.

NBA superzvezda pokazala meko srce: Posle utakmice pozvao studenta ranjenog u pucnjavi, čak mu donirao i novac

Vreme čitanja: oko 1 min.

Džejms Harden je pokazao da iako prezime kaže jedno (slobodan prevod), njegovo srce jeste izuzetno "meko"

  • 0
Džejms Harden, Džon Hao Printskrin: Twitter / JeffSkversky

U noći između četvrtka i petka, meč su odigrale ekipe Filadelfije i Memfis Grizlisa, gde su Seventisikersi slavili sa 110:105 uz neverovatnu partiju Džejmsa Hardena koji je postigao 31 poen, uz šta je dodao i po sedam skokova i asistencija, ali je MVP postao izvan terena.

Harden je odmah nakon utakmice pokazao da poseduje ogromno srce i jednim potezom je odlučio da usreći Džona Haa, studenta sa Univerziteta Mičigen, koji je nastradao tokom pucnjave koja se dogodila u kampusu 13. februara.

Tokom pucnjave, ubijeno je oko troje studenata, dok je pet ranjeno, a Hao je pogođen u leđa, te je ostao paralizovan od grudi ka dole. Priča ovog studenta iz Kine je dirnula veliki broj ljudi, koji su odmah pokrenuli akciju prikupljanja novca, u kojoj je učestvovao upravo i Harden. Zajedno su skupili preko 380.000 dolara, a ova cifra će dodatno rasti.

Ipak, Harden je i povrh toga odlučio da pomogne ovom mladom studentu, te ga je odmah posle meča sa Grizlisima pozvao, poslao mu je patike koje je nosio na utakmici, dok mu je ostavio i svoj lični broj kako bi ga pozvao i razgovarao s njim "lice u lice".

Video: Bradonja zakucao preko Kralja: Sjajan potez Hardena protiv Lebrona Džejmsa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA