Vreme čitanja: oko 1 min.

Miloš Teodosić i pred 36. rođendan pokazuje magiju: Srbin srušio Baskoniju, jednom asistencijom raspametio sve

Vreme čitanja: oko 1 min.

Virtus nošen na leđima našeg plejmejkera može i do TOP 8 faze Evrolige

  • 3
Miloš Teodosić, KK Virtus Printskrin: Twitter / Euroleague

Virtus ove sezone igra po sistemu toplo-hladno, ali ekipa iz Bolonje se nalazi u izglednoj šansi da se nađe u TOP 8 fazi takmičenja u Evroligi, pošto su zabeležili važnu pobedu na svom terenu protiv Baskonije (88:83), gde ih je predvodio Miloš Teodosić.

Srpski plejmejker već godinama važi za jednog od najboljih igrača na svojoj poziciji u Evropi, a to je dokazao i još jednom, dve nedelje pre svog 36. rođendana. Teodosić je predvodio svoju ekipu sa 17 poena, čime je bio i najefikasniji u svojoj ekipi.

Teodosić je pored sjajnog poenterskog učinka imao i sedam asistencija, od čega je jedna na samom početku meča "zapalila" čitavu halu u Bolonji. On je poveo napad, osmotrio je gde stoje njegovi saigrači i sačekao je udvajanje od protivnika.

Tada je usledio momenat magije, Teo je loptu sakrio iza leđa košarkaša Baskonije i dodao je do Semija Odželejea koji je ostao sam i kome nije bilo teško da pogodi otvoreno trojku.

Video: Deni Avdija progovorio srpski: Sin legende Crvene zvezde o Srbiji, Jokiću i Teodosiću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA