Vreme čitanja: oko 1 min.

Čistač parketa ponovo u akciji: Čuveni momak ponovo pokazao kako se radi posao i odmah postao viralan

Vreme čitanja: oko 1 min.

I kamerman je morao da isprati njegov performans sa metlom u rukama

  • 0
Čistač parketa Foto: Twitter / Printscreen

Ponovo je tu i ponovo pravi šou. Čuveni momak koji je oduševio planetu načinom na koji je čistio parket tokom nekoliko utakmica kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u košarci vratio se na scenu na utakmici između Gvineje i Egipta.

Tokom poslednje četvrtine utakmice koja će biti brzo zaboravljena zbog svog kvaliteta košarke, odlučio je da dobije svojih pet minuta i pokazao je svima kako se zaista čisti parket.

Sve je počelo krajnje regularno, da bi posle toga potpuno pomahnitao, a teren je napustio "vrckajući" na smeh arbitara i prisutnih igrača.

Velika je šteta što navijača gotovo da nije bilo, pa nisu mogli da ga pozdrave nekim većim aplauzom kao što je to bio slučaj prethodnog puta kada je pobrao simpatije čitavog sveta.

Možda bi ovaj način mogli da primene i momci i devojke u Štark Areni ili dvorani "Aleksandar Nikolić", jer nema sumnje da bi uneli osmehe na lica navijača Zvezde i Partizana.

Video: Kako su naši naštelovali ruku pred Grke: Trening košarkaške reprezentacije Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA