Vreme čitanja: oko 1 min.

"Krivo mi je što neću igrati večeras za Srbiju": Nedović kaže da nije bila njegova odluka da propusti Britance

Vreme čitanja: oko 1 min.

Košarkaš Crvene zvezde bodriće Srbiju svim srcem ove večeri

  • 13
Nemanja Nedović Foto: Marko Jovanović

Košarkaška reprezentacija Srbije večeras igra jedan od najvažnijih mečeva u poslednjih nekoliko godina. Protiv Velike Britanije dolazi u pitanje samo pobeda, pošto bi poraz mogao da nas odvede u propast, odnosno propuštanje najveće planetarne smotre.

Iako je to prvobitno bilo planirano, na terenu nećemo gledati jednog od najboljih košarkaša Crvene zvezde, Nemanju Nedovića, koji je istakao da mu je jako žao što večeras neće moći da doprinese plasmanu Srbije na Mundobasket.

On za Mozzart Sport ističe da to nije bila njegova odluka, već odluka selektora Svetislava Pešića, te da je ista situacija već viđena u prethodnom kvalifikacionom prozoru.

- Bilo je jasno da mi koji igramo Evroligu nećemo moći da se odazovemo za Grčku, jer i mi i Partizan igramo svaku utakmicu kao finale zbog plasmana u plej-of, ali sam bio na raspolaganju za drugu utakmicu. Nemam fizički problem koji je mogao da me spreči da nastupim, ali rečeno mi je da nema potrebe da se forsira. Nije bila moja odluka, već odluka selektora. Tako je bilo i u prethodnom prozoru. Svestan sam da je delikatna situacija, da se igra utakmica za plasman na Svetsko prvenstvo i siguran sam da će momci to da izguraju, ali eto, krivo mi je što i ja ne mogu da pomognem u tom plasmanu - podvukao je Nedović.

Utakmica se igra sa početkom od 20.00 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.

Video: Urošević se svađao sa navijačem posle remija Partizana: Pale teške reči

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lakirana cipelica

    27. februar 2023 | 18:35

    Receno je tebi druze moj da ne rizikujes da se povredis, a to ti je rekao najveci unistitelj srpske kosarke. Dobar si igrac ali bato nikada te nema za reprezentaciju kada je vazno, zato ces uvek da ostanes u senci i biti samo dobar prvoligaski igrac

  • Zoran

    27. februar 2023 | 18:21

    On stalno srbiju propusta

  • Djape

    27. februar 2023 | 18:19

    😆😆😆 uvek "povredjen" kad treba za srbiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA