Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener Denvera o Jokiću: "Dajem mu loptu za uspomenu, a njega je sramota"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Meloun pokušao da objasni koliko je Nikola skroman

  • 1
Nikola Jokić, Majkl Meloun Foto: Profimedia/ddp USA /

Trener košarkaša Denvera Majkl Meloun izjavio je da javnost mora više da ceni sve što radi Nikola Jokić i da ga je najviše impresionirala njegova skromnost.

Podsetimo, Denver je noćas pobedio ekipu Hjustona sa 133:112, a Jokić je predvodio svoju ekipu sa 14 poena, 11 skokova i deset asistencija i tako stigao do jubilarnog 100. tripl-dabla od kada igra u NBA ligi.

- Ne smemo da ga shvatamo zdravo za gotovo. Dugo sam u ovom poslu i znam koliko stvari brzo mogu da se promene, zato moramo ceniti sve što radi. To što se spominje u kontekstu svih ovih istorijskih dostignuća, samo nas podseća koliko smo blagoslovleni što imamo tipa poput Nikole, koji je toliko talentovan, koji je postigao sve te stvari na parketu, ali najimpresivnije kod njega je koliko je skroman. Upravo sam mu dao loptu za uspomenu na jubilej i mislim da ga je bilo sramota. Ne želi da bude u centru pažnje -  izjavio je Meloun.

Video: Nisu hteli da ga izaberu, pa je Jokić sam sebe ubacio Lebronov tim: Džejms mu je dao novi nadimak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA