≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najspektakularniji NBA igrač optužen da je prebio tinejdžera i vadio pištolj na njega

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dža Morant u ozbiljnim problemima

  • 0
Ja Morant Foto: Tanjug/AP

Zvezda Memfisa Dža Morant, istovremeno jedan od najspektakularnijih NBA igrača zbog svojih zakucavanja, optužen je da je udario pištoljem jednog 17-godišnjeg mladića i pretio obezbeđenju tržnog centra!

U policijskim zapisima do kojih je došao "Vašington Post", piše da je Morant optužen da je tinejdžera udario 12-13 puta prošlog leta - tokom jedne košarkaške utakmice.

Tinejdžer je policiji rekao da je Morant navodno ušao u njegovu kuću, nakon što ga je udario, i da se pojavio sa pištoljem vidljivim u pojasu pantalona, te sa rukom na oružju. Morant je, s druge strane, rekao da je prvi zamahnuo u narednoj tuči sa tinejdžerom, ali da je sve to bilo u samoodbrani zbog toga što mu je pomenuti mladić bacio loptu u lice i krenuo ka njemu.

Opet, mladić je tvrdio da je slučajno loptom udario Moranta koji je nakon toga upitao "Da li da mu to uradim?" Nedugo zatim ga je udario pesnicom i oborio na zemlju.

Zanimljivo je to da je Moran nekoliko dana pre tog napada imao i problema u tržnom centru. Tamošnji šef obezbeđenja je rekao policiji da mu je poznati košarkaš pretio na parkingu i da ga je jedan od njegovih prijatelja gurnuo na glavu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA