Vreme čitanja: oko 1 min.

Navijači Zvezde i dalje veruju: "Pionir" rasprodat i za utakmicu protiv Efesa

Vreme čitanja: oko 1 min.

Utakmica je na programu u sredu, 8. marta od 20.30

  • 9
KK Crvena zvezda - KK Alba Berlin Foto: Mileta Mirčetić

Košarkaši Crvene zvezde će u sredu, 8. marta od 20.30 dočekati ekipu Efesa, u okviru 27. kola Evrolige, a navijači crveno-belih i dalje veruju u plasman među osam najboljih ekipa.

Da se nade i dalje nisu "ugasile" svedoči i to da su četiri dana pre meča rasprodate sve ulaznice za ovaj duel. Naime, internet prodaja karata za meč protiv turskog tima, puštene su u prodaju u petak od 10 časova, a samo dan kasnije, nije preostala ni jedna ulaznica.

Pristalice crveno-belih su tako još jednom dokazale da su tu za klub, i to u trenutku kada se tim Duška Ivanovića grčevito bori za plasman među osam najboljih ekipa. Podsetimo, crveno-beli i dalje imaju matematičke šanse za plasman u Top 8, ali su im neophodne pobede u preostalim mečevima. Ipak, i pored toga, plasman bi mogao da zavisi od rezultata drugih timova koji imaju bolji međusobni skor.

Rasprodata Hala Pionir Printscreen: tickets.rs

I pred toiga, Duško Ivanović smatra da još ništa nije gotovo.

- Nade nisu ugašene, Zvezda se neće predati, ja se nikad ne predajem. Ova ekipa se ne predaje do zadnjeg momenta, ako dođe do toga da nemamo šanse i tad ćemo se boriti. Najviše zbog ove publike što je ovde i što nas svuda prati. To je motiv da budemo tužni zbog naših navijača - rekao je Ivanović posle poraza od Bajerna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    4. mart 2023 | 17:21

    Eventualnim porazom od Efesa,za C.Zvezdu igranje u TOP8 je definitivno posle toga"nemoguca misija",posle poraza od Albe i Bajerna tesko da se moze nadoknaditi"prosutu"do kraja regularnog dela EL

  • ToX

    4. mart 2023 | 18:56

    А сад она стара "ЦИИГГГАААННИИИММАААА СРРЕЕЕЋЋААННН 8 МАААРТТТ"...

  • Nema sanse

    4. mart 2023 | 20:12

    Sao se kaze limenke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA