Vreme čitanja: oko 1 min.

Bogdanović dvocifren u nezgodnom porazu Atlante: On bi mogao da ih košta plasmana u plej-of NBA lige

Vreme čitanja: oko 1 min.

Majami je bio direktan konkurent za plasman među šest najboljih

  • 0
Bogdan Bogdanović Foto: Tanjug / AP

Srpski košarkaš, Bogdan Bogdanović za razliku od prethodne večeri pružio je nešto bolju partiju, ali je ovoga puta doživeo i poraz i to u direktnom okršaju sa timom Majamija koji se bori za plasman u plej-of na Istoku - 1117:109.

On je imao dvocifren učinak, pošto je meč završio sa 13 poena, a na sve to sakupio je i dve asistencije. To ipak nije bilo dovoljno da se uplaši Hit na Floridi.

Najbolji u njegovom timu bez ikakve dileme večeras bio je potpuno neočekivano Bej sa 22 poena, a ispratio ga je Hanter koji je ubacio pet poena manje.

Treba istaći da je Trej Jang susret završio sa svega osam poena uz četiri skoka i 10 asistencija i da je to jedan od njegovih slabijih poenterskih učinaka u sezoni što je doprinelo ishodu kakav je viđen.

U Majamiju naravno nije bilo Nikole Jovića, koji se i dalje razvija u pomoćnom timu, a ulogu lidera preuzeo je Bem Adebajo koji je ubacio čak 30 poena. Standardno dobar bio je Tajler Hiro sa 20 poena.

Meč je rešen krajem druge i početkom treće četvrtine kada je Majami već stigao na više od 20 poena prednosti, posle čega je gost samo donekle uspeo da ublaži poraz.

Oni su se tada približili i na samo pet poena zaostatka, ali je serijom 7:0 Majami otklonio sve dileme oko pitanja pobednika.

Atlanta je sada na skoru 32-32 na osmom mestu Istoka, dok je Majami na poziciji ispred sa 34-31.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA