Vreme čitanja: oko 1 min.

NBA košarkaš napravio skandal: U klubu za odrasle "vitlao" pištoljem oko glave, Memfis ga suspendovao!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dža Morant će na dve utamice "hlađenja" zbog incidentnih scena

  • 1
Ja Morant Foto: Tanjug/AP

Košarkaš Memfis Grizlisa, Dža Morant napravio je veliki skandal, pošto je na svom Instagram profilu emitovao snimak uživo iz kluba za odrasle na kojem se može videti kao polu go maše pištoljem oko glave.

Iako snimci sa lajva nestaju onog momenta kada se završe, neko je uspeo da snimi sve i da objavi na Tviteru ponašanje Moranta. Njegov klub je momentalno reagovao i suspendovao ga je na dve utakmice, a u međuvremenu je i NBA liga pokrenula svoju akciju i očekuje se da on bude dodatno kažnjen.

Sve se dogodilo posle poraza Memfisa od Denvera (97:113), a Morant se ponašao potpuno nepristojno profesionalnom košarkašu, mada je prethodno imao 27 poena uz 10 skokova na pomenutoj utakmici.

- Već smo upoznati sa snimkom na kojem se vidi Morant i istražujemo šta se dogodilo - napisao je Majk Bas, PR NBA lige.

Sve to znači da Moranta nećemo gledati na utakmicama u Los Anđelesu protiv Klipersa i Lejkersa. U međuvremenu se preko svog agenta oglasio i košarkaš.

- Preuzimam punu odgovornost za svoje akcije noćas. Žao mi je zbog porodice, saigrača, navijača, trenera, partnera i grada Memfisa, kao i čitave franšize Grizlisa, izneverio sam vas - rekao je Morant.

Inače, snimak dolazi posle niza navodnih incidenata u kojima je Morant prvo napao jednog tinejdžera u svom komšiluku sa pištoljem oko struka, mada policija kaže da ga nije vadio, potom se pisalo o tome da je Dža sa devetoricom prijatelja napravio incident u jednoj prodavnici, a optužen je i za to da je neko iz njegovog automobila mahao pištoljem ka navijačima Indijane. Svaki put je košarkaš demantovao povezanost.

Video: Dža Morant promašuje polaganje za pobedu: Tompson pročitao akciju i odigrao vrhunsku odbranu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA