Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo gde možete uživo da gledate TV prenos meča Zvezda - Efes

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crveno-beli dočekuju šampiona Evrope

  • 1
KK Crvena zvezda - KK Alba Berlin Foto: Mileta Mirčetić

Košarkaši Crvene zvezde u sredu od 20.30 časova dočekuju ekipu Anadolu Efesa u meču 27. kola Evrolige.

Zvezdi je pobeda preko potrebna ukoliko želi da sačuva koliko-toliko šanse za TOP 8, a duel crveno-belih protiv šampiona Evrope moći ćete da gledate uživo na TV Sport Klub 1!

Efes se trenutno nalazi na osmom mestu na tabeli Evrolige sa 13 pobeda i 12 poraza uz meč manje. Crvena zvezda je 13. sa 11 trijumfa i 15 poraza.

- Igramo protiv ekipe koja je evropski prvak. To je kompletna ekipa sa košarkašima, koji igraju jedan na jedan, igraju pik en rol, odlično šutiraju... Mislim da u ovoj situaciji više sebe moramo da gledamo. Da igramo sa samopouzdanjem i agresivnošću, koje smo imali ranije i onda da vidimo... Još imamo realne šanse za "plej-of". Ali da bismo imali te realne šanse, moramo da počnemo da pobeđujemo - rekao je trener Zvezde Duško Ivanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FANTOM(68)

    8. mart 2023 | 08:23

    Ajde komšije, stisnute bre ove Turke i odigrajte za svoju dušu, za samopouzdanje zarad nastavka takmičenja a i za nas iz komšiluka. Krajnje je vreme da se podržavamo u Evropi zbog imidža Srbije a ove naše domaće čarke svedeno na razumnu meru. Za koga! Za Srbiju bre!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA