Vreme čitanja: oko 1 min.

"Jokić budži statistiku": Nikola Vučević brutalno i ironično o MVP trci

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crnogorski centar je podržao Srbina u ovoj situaciju

  • 0
Denver Nagets Orlando Medžik Foto: Tanjug/AP

Prethodnih dana se dosta vodila polemika, odnosno, Nikola Jokić je optužen da "budži statistiku" (statt padding), a te reči Kendrika Perkinsa su naišle na osudu velikog dela košarkaške javnosti. Teško da je ostao neko imun na ovo, dok je novi u redu "osuda" iNikola Vučević, centar iz Crne Gore.

Kendrik Perkins je imao ovu poprilično skandaolznu izjavu, optužio je Jokića da mu je "lako da beleži tripl-dablove, pošto budži statistiku", na šta mu je prvo odgovorio i sam srpski centar, ubrzo je i Džej-Džej Redik stao na njegovu stranu, ali i mnogi drugi.

Vučević je ironično prokomentarisao čitavu sitauciju.

- On je okej... Skupljač je statistike, tako da ne znam - rekao je Vučević nakon treninga pred meč njegovog Čikaga sa Denverom.

Naravno, kasnije je nastavio hvalospeve na račun srpskog centra.

- On je igrač kakav se jednom rađa. Nikad ne možete znati šta da očekujete od njega kada ima loptu. Gleda u jednom pravcu, a onda baci ludi pas u skroz drugu stranu. To je čist talenat. Ima osećaj za igru, to ne može da se nauči, s tim se čovek rodi.

Video: NBA zvezda u Pioniru, gleda meč Zvezde i Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA